Brussel,
30
mei
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Daimler Truck Financial Services werkt samen met Marsh om vrachtwagen- en busklanten verzekeringsadvies te bieden

Samenvatting
  • Daimler Truck Financial Services heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de wereldwijde verzekeringsmakelaar Marsh
  • Die samenwerking heeft betrekking op verzekeringsadvies over motorvoertuigen, gegarandeerde vermogensbescherming, goederen in doorvoer, bedrijfsaansprakelijkheid en bestuurdersverzekeringen
  • De verzekeringen zullen op de meeste Europese markten worden aangeboden, te beginnen met Polen, Nederland, Spanje, Duitsland en Frankrijk

Leinfelden-Echterdingen (Duitsland). Vrachtwagen- en busklanten van Daimler Truck Financial Services krijgen binnenkort toegang tot adviesdiensten met betrekking tot commerciële verzekeringen, dankzij een nieuwe samenwerkingsovereenkomst die vandaag werd ondertekend met Marsh, 's werelds grootste verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. 

Het nieuwe dienstenaanbod omvat een holistische herevaluatie en herschikking voor de klanten van Daimler Truck Financial Services. Om hun dekking te optimaliseren, zullen klanten kunnen genieten van de polissen Voertuigverzekering, Gewaarborgde activabescherming, Goederen in Transit, Bedrijfsaansprakelijkheid en Bestuurdersverzekering.

Stephan Unger, Lid van de Raad van Bestuur van Daimler Truck Group en CEO van Daimler Truck Financial Services, verklaarde: “Door samen met Marsh ons gamma verzekeringsdiensten en consultancy uit te breiden, stellen we onze klanten en dealers in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten en de totale eigendomskosten van hun voertuigen te optimaliseren, terwijl al hun risico- en verzekeringsbehoeften worden vervuld.”

“Om hun bedrijfskosten te verlagen, nemen kleine en middelgrote transportbedrijven dikwijls de minimaal vereiste verzekering om te kunnen werken, waardoor ze vaak niet beschermd zijn in geval van grote schade,” aldus Phil Hobson, Affinity Leader bij Marsh International. “Door klanten van Daimler Truck Financial Services te adviseren over hun verzekeringen, kunnen we ze een doeltreffend en betaalbaar programma bieden, dat hen ook de nodige gemoedsrust geeft.”

De nieuwe verzekeringsdiensten zullen eerst in Polen, Nederland, Spanje, Duitsland en Frankrijk worden uitgerold. Daarna volgen andere Europese markten.

Daimler Truck Financial Services is vandaag actief in Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, Italië, Nederland, Japan, Mexico, Zuid-Afrika en de VS. Verwacht wordt dat de portefeuille tegen eind 2022 voor ongeveer 21 miljard euro aan leasing-, financierings- en verzekeringscontracten zal bevatten. Daimler Truck Financial Services is een onderdeel van de Daimler Truck Group.