10
februari
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Van Zon kiest voor Mercedes-Benz Axor

Horecaleverancier Van Zon versterkt zijn wagenpark met acht nieuwe Mercedes-Benz Axor 1924, uitgerust met een Telligent Automaat met zes versnellingen, een koelgroep en een frigokast.

 Op vrijdag 6 februari vond bij Mercedes-Benz concessiehouder Groep Jam in Hasselt de sleuteloverhandiging plaats van acht nieuwe Mercedes-Benz Axors aan horecaleverancier Van Zon. In de nabije toekomst komen daar nog eens tien personenwagens van het merk met de ster bij.

Automatische versnellingsbak en hoog laadvermogen

De Mercedes-Benz Axor heeft de laatste maanden een tandje bijgestoken en heeft aan aantrekkingskracht gewonnen dankzij de Mercedes-Benz Telligent Automaat met zes versnellingen. Deze automatische versnellingsbak met standaard zes versnellingen, herbergt heel wat klantenvoordelen waaronder een gunstiger verbruik. De optionele turbobrake en een weelde aan bijkomende veiligheidssystemen maken de Axor een interessante keuze. Vergeten we daarbij niet het sterke punt van de Mercedes-Benz Axor: zijn laadvermogen. Dankzij het gebruik van nog lichtere componenten kan het zeer gunstige laadvermogen, nog worden vergroot.

Totaalpakket geeft doorslag

Deze sterke punten maakten dat horecaleverancier Van Zon haar oog liet vallen op de Mercedes-Benz Axor en haar vloot voor het eerst in haar geschiedenis met het merk met de ster uitrust.

Het totaalpakket dat de Groep Jam in samenwerking met Mercedes-Benz BeLux en Mercedes-Benz Financial Services kon aanbieden, was voor Van Zon van doorslaggevend belang. De gunstige voorwaarden van het CharterWay-contract (operationele lease) aangeboden door Mercedes-Benz Financial Services en de performante structuur en professionele aanpak van Groep Jam Hasselt, zowel op vlak van verkoop als de dienst naverkoop, maakten indruk op Van Zon. Deze professionele houding komt onder meer tot uiting in de opvolging van de bestelling tot de levering waarbij het volledige opbouwproces door Groep Jam wordt gestuurd. De opbouw van de Mercedes-Benz Axor gebeurde in samenwerking met Aamp;C Noyens voor wat betreft de isolatie en met Carrier voor de opbouw van de koelgroep.

Van Zon

Wie als goed geaarde Belg regelmatig een frituur, broodjesbar of restaurant bezoekt, zal de naam “Van Zon” zeker bekend in de oren klinken. Al meer dan 40 jaar en al drie generaties lang is Van Zon toonaangevend binnen de horecamarkt waarbij een totaal assortiment van meer dan 17.000 artikelen voor friturist, restauranthouder, traiteur en hobbykok wordt aangeboden. Van Zon staat garant voor een 100% service in haar cash amp; carries en bij levering. In de verdere uitbouw van haar activiteiten is Van Zon nog op zoek naar extra medewerkers en meer specifiek naar chauffeurs.

Meer informatie: www.vanzon.be