04
december
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Transgem kiest voor Mercedes-Benz

Waremme – Recent nam de groep Transgem uit Waremme de sleutels van negen nieuwe Mercedes-Benz Actros Euro V in ontvangst. De transportgroep opteerde daarbij voor zeven Nieuwe Actros 1942 LS aangevuld met een Actros bouw 2641 LS 6x4 en een Actros bouw 1941 LS

4x2 van de huidige generatie. De 4x2 trekkers van de Nieuwe Actros zijn alle uitgerust met een Streamspace cabine 2.5 m. Verder werden alle voertuigen voorzien van chassis-schorten om het verbruik te drukken en alzo de reeds gunstige TCO van de voertuigen verder positief te beïnvloeden.

Met deze keuze bevestigt Transgem haar vertrouwen in Mercedes-Benz en haar voertuigen en in ook in de Groep Kalscheuer, Erkend Concessiehouder van het merk met de ster met vestigingen in Alleur/Liège, Eupen et Verviers.

“De dienstverlening van de Groep Kalscheuer is van doorslaggevend belang geweest in onze keuze”, valt te horen bij Transgem, die reeds jarenlang trouwe klant zijn. “Andere elementen zijn zonder enige twijfel de kwaliteit van de voertuigen en de gunstige TCO van de Actros – zowel de huidige als de nieuwe.”

De negen nieuwe voertuigen zijn vervangingsvoertuigen van zowel Mercedes-Benz als  concurrerende trucks. Daarmee is de vloot van Transgem  voortaan nagenoeg exclusief Mercedes-Benz getint.

Meer informatie op:

www.media.mercedes-benz.be

http://www.transgem.be