14
juli
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

Ready Beton vernieuwt vrachtwagenvloot met zeven Mercedes-Benz Actros 2641 LS

Ready Beton uit Hasselt heeft recent haar vrachtwagenvloot met zeven nieuwe Mercedes-Benz Actrossen 2641 LS uitgerust. Deze vernieuwing is een bevestiging van het vertrouwen van Ready Beton in Mercedes-Benz.

De aankoop van zeven Mercedes-Benz Actros van de derde generatie kadert in de vernieuwing van de bestaande vloot waarbij Reday Beton oog heeft voor het comfort en de veiligheid. Vier van deze nieuwe vrachtwagens worden ingezet in de vestiging in Hasselt, de andere drie opereren voornamelijk vanuit Brussel.

De zeven trekker-oplegger combinaties zijn uitgerust met een betonmolen, die door opbouwer Karrena werd verzorgd. De belangrijkste reden voor de aankoop van de zeven nieuwe Mercedes-Benz Actros heeft in hoofdzaak te maken met een toename van het tonnage. De vervangen voertuigen, die voorheen een maximaal toegelaten massa van 32 ton hadden, worden vervangen door trekkers met een maximaal treingewicht van 44 ton.

De totale vloot van Ready Beton bestaat uit 130 voertuigen waarvan 50% wordt ingenomen door Mercedes-Benz. De belangrijkste reden voor de bevestiging van het vertrouwen in het merk met de ster heeft betrekking op het totaalplaatje. De aankoop van de voertuigen wordt gecombineerd met een onderhoudscontract. De combinatie van beide maakt dat er gunstigere aankoop- en naverkoopvoorwaarden mogelijk zijn.

 

Ready Beton

Ready Beton, met het hoofdkantoor in Hasselt, stelt ongeveer 300 personen te werk.
De jaarlijkse productie van circa 1.000.000 m³ stortklaar beton wordt getransporteerd en verwerkt met +/- 120 betonmixers en meer dan 20 eigen betonpompen. De productie vindt plaats in 19 betoncentrales in nagenoeg alle grote steden van België.

Meer info: www.readybeton.be


Contact:

Helen Van Nuffelen, Telefoon: +32- (0)2-724 14 77

E-mail: Helen.vannuffelen@daimler.com

Meer informatie en beeldmateriaal van Mercedes-Benz is beschikbaar via internet op http://media.mercedes-benz.be