15
februari
2018
|
11:12
Europe/Amsterdam

Peintures Robin SA kiest voor maatwerk met de Mercedes-Benz Arocs

Samenvatting

De keuze van Peintures Robin SA voor de Arocs 3245 L 8x4/4 in combinatie met de Palfingerkraan PK27002-SH “E” en een schuifzeilopbouw voor laden en lossen via de zijkant of bovenkant, heeft vooral te maken met de keuze voor gedegen kwaliteit en service en een voertuig perfect op maat van de klant.

De Mercedes-Benz Arocs zal voornamelijk ingezet worden voor de levering van verven, isolatiematerialen en solventen op bouwwerven. Het technisch laadvermogen van 41t met 2x9t voorassen en 2x13t achterassen maakt dit voertuig uniek in dit segment.

Met de specifieke opbouw speelt het voertuig ook perfect in op de specifieke noden van de klant. De Palfingerkraan PK27002-SH “E” met onbeperkte draaihoek in combinatie met het schuifzeil dat opent via zowel de zijkant als de bovenkant, laat het laden en lossen in diverse omstandigheden en op veeleisende terreinen toe.

De aanwezigheid van een goed ontwikkelde truckconcessie was bovendien een belangrijk pluspunt om voor Mercedes-Benz te kiezen. De 2 Luxemburgse Erkende Servicepunten Mercedes-Benz (Leudelange en Roost) leveren uitstekende kwaliteit en zijn dankzij hun openingsuren (van 6u30 tot 22u) in staat om een maximale inzetbaarheid van de voertuigen te garanderen.