10
februari
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Mercedes-Benz Belgium Luxembourg: nieuwe verkoopstructuur Vans Trucks

Mercedes-Benz Belgium Luxembourg herschikt haar verkoopstructuur Vans amp; Trucks met het oog op een verdere specialisatie en specifieke ondersteuning van het dealernetwerk enerzijds en een doorgedreven professionalisering in haar contacten met fleetklanten anderzijds. Concreet betekent dit de bestaande cel wordt opgesplitst in een divisie vans en een voor trucks, die beide rapporteren aan Peter Brock, Directeur Sales amp; Marketing Mercedes-Benz Vans amp; Trucks.

 De truck-afdeling wordt voortaan geleid door Stéphane Rodenbach. Samen met zijn zes medewerkers is hij verantwoordelijk voor de verkoopondersteuning van het dealernetwerk en de fleetcontacten voor wat betreft de Mercedes-Benz vrachtwagens. Stéphane Rodenbach, 35 en 12 jaar ervaring binnen Mercedes-Benz BeLux, legt zich in zijn huidige functie dus toe op een specifiek segment.

 Geert Jaeken doet dat van zijn kant voor wat betreft de Mercedes-Benz Vans. De 31-jarige uitgeweken Limburger draagt de verantwoordelijkheid voor de fleet sales van de bestelwagens. Geert Jaeken is al negen jaar lang een vertrouwd gezicht bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg waar hij in 2001 van start ging als marketing analyst om vervolgens te evolueren naar Product Trainer Vans. Sinds 2005 was hij binnen het team van Stéphane Rodenbach aan de slag als District Manager Vans amp; Trucks. Sinds het begin van dit jaar staat hij een trapje hoger en stuurt hij een team van district en key account managers voor de Mercedes-Benz Vans aan.