18
februari
2009
|
01:00
Europe/Amsterdam

Internationale verhuisfirma Mozer trouw aan Mercedes-Benz

De internationale verhuisfirma Mozer heeft een deel van haar vloot vernieuwd met negen nieuwe Mercedes-Benz Atego’s 1218 L en drie Sprinters 209 Bestelwagens. Daarmee blijft Mozer trouw aan haar jarenlange samenwerking met Mercedes-Benz Concessiehouder Kalscheuer.

Meer dan twintig jaar geleden vonden de internationale verhuisfirma Mozer en Mercedes-Benz concessiehouder Kalscheuer elkaar in Luik. Een relatie gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen ligt aan de basis van hun duurzame samenwerking, die betrekking heeft op zowel zware en lichte bedrijfsvoertuigen als op personenwagens.

De totale Mozer-vloot bestaat uit een dertigtal voertuigen waarvan er recent negen Atego’s en drie Sprinters aan vervanging toe waren. Een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2544L Euro 5 wordt binnenkort aan Mozer geleverd.

Voor de financiering van haar voertuigen werkte Mozer via Kalscheuer samen met Mercedes-Benz Financial Services waarvoor met een rentingcontract op 60 maanden een financieringsprogramma op maat werd uitgetekend.

 

Mercedes-Benz Atego

De Mercedes-Benz Atego heeft door de jaren heen een excellente reputatie in het distributievervoer opgebouwd en is momenteel verkrijgbaar met Euro4 of met Euro5 motor. De BlueTEC diesel technologie maakt op vele vlakken indruk: enerzijds zijn er de lage emissiewaarden en anderzijds het zuinige verbruik van de Atego.

Mozer besloot haar negen Atego’s uit te rusten met Euro 5-motoren. Verder zijn aan boord de nieuwe systemen Qualcomm - die een permanente localisatie en communicatie met het voertuig mogelijk maken - een GPS en een achteruitrijcamera terug te vinden.

 

Mercedes-Benz Sprinter

Het succes van de tweede generatie van de Mercedes-Benz Sprinter is toe te schrijven aan een eenvoudige logica: het concept is op maat gemaakt van bestelwagens met een maximaal toegelaten gewicht vanaf 3.5 ton. Een van de grootste voordelen van de Sprinter is de enorme diversiteit met een keuze uit drie wielbasissen (3250 mm/3665 mm/4325 mm) en vier lengtes (5244 mm tot 7344 mm). Diezelfde variabiliteit is ook terug te vinden in de dakhoogte. Met een maximaal toegelaten massa tussen 3,5 en 5 ton, biedt de Mercedes-Benz Sprinter voor elk wat wils.

Mozer opteerde voor een Sprinter209CDI met een 3665 mm lange wielbasis 3665 en een standaard dak,


Mozer

Mozer is een firma gespecialiseerd in nationale en internationale verhuizingen, voor zowel privé personen, bedrijven als instellingen. Daarnaast biedt Mozer aanverwante diensten aan zoals de logistiek van gevoelige apparatuur, transport of opslag.

In één van hun meubelbewaarplaatsen in België (Luik, Brussel of Antwerpen) worden meubelen, in afwachting van een nationale of internationale verhuizing opgeslagen in een groot, droog en proper depot met klimaatregeling.

 

Meer info op: www.mozer.be