23
januari
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

HLS kiest voor Axor, Actros en Mercedes-FleetBoard

HLS of Horeca Logistic Services, de grootste onafhankelijke drankenhandelaar van België en tevens invoerder van Carlsberg, Taittinger champagne en de kwaliteitswijnen van de familie Rothschild, bestelde onlangs 15 Mercedes-Benz Axor 1924, één Atego 1224 en een Actros 2444L.

Daarmee bevestigt HLS zijn jarenlange vertrouwen in Mercedes-Benz. De hoge graad van betrouwbaarheid, de uniformiteit van de vloot en het merkimago, dat perfect aansluit bij het sterke imago van de eigen producten zijn voor HLS belangrijke redenen om voor het merk uit Stuttgart te kiezen. Net als de perfecte samenwerking met zowel het merk als concessiehouder Truck Center Mercedes-Benz Aalst. Dankzij Mercedes FleetBoard biedt Mercedes-Benz nu ook nog een uitstekende toegevoegde waarde, die veel mogelijkheden biedt. "Wij hebben alle nieuwe trucks met Mercedes FleetBoard laten uitrusten. Ik ben na enkele demonstraties overtuigd geraakt, dat dit systeem het verschil kan maken", zegt Bernard Schreyen, logistiek directeur van HLS. Mercedes FleetBoard biedt een groot potentieel. Allereerst op verbruiksvlak. "Daarnaast zullen ook de tracking amp; tracing mogelijkheden en het feit dat we de tachograafgegevens kunnen downloaden voor extra armslag zorgen", aldus nog Bernard Schreyen.

**onderschrift**

Kürt Van Asch, verkoper bij Truck Center Mercedes-Benz Aalst (rechts) overhandigt de sleutel van één van de nieuwe Axor 1924 aan Bernard Schreyen, Transportmanager van HLS