04
december
2013
|
01:00
Europe/Amsterdam

Buyl Transport kiest voor Mercedes-Benz

Lokeren – Buyl Transport BVBA uit Lokeren nam op zaterdag 16 november de sleutels in ontvangst van 10 Nieuwe Actrossen. De transportgroep opteerde voor de Nieuwe Actros 1845 LS Euro V. De 4x2 trekkers zijn alle uitgerust met een BigSpace cabine, beschikken over FleetBoard en zijn uitgerust met Predictive Powertrain Control of PPC. Beide opties onderschrijven de keuze van Transport Buyl voor een voertuig met een gunstige Total Cost of Ownership waarbij ze duidelijk inzetten op een ecologisch verantwoorde rijstijl.

De vloot van Buyl Transport bestaat uit ongeveer vijftig voertuigen waarin alle merken vertegenwoordigd zijn. Een doorgedreven test met de Nieuwe Actros in de dagelijkse activiteiten van deze transportgroep waren van doorslaggevend belang in de aankoopbeslissing. Het gunstige verbruik – een belangrijk TCO-element - gekoppeld aan een mooi design en de dienstverlening van erkend concessiehouder Van Winkel – Jacobs waren de belangrijkste argumenten om meteen tien nieuwe voertuigen aan te kopen.Meer informatie over de Nieuwe Actros: www.media.mercedes-benz.be

Buyl Transport

Buyl Transport is een familiebedrijf van de derde generatie dat de voorbije jaren een enorme expansie kende. De lokerense transportonderneming is gespecialiseerd in algemeen vervoer in de BeNeLux, Frankrijk, Duitsland, Zwitersland en Italië. Kwaliteit, stiptheid, flexibiliteit en veiligheid staan centraal in de filosofie van Buyl Transport.

Meer informatie op: http://www.buyltransport.be