20
mei
2009
|
02:00
Europe/Amsterdam

AJK vernieuwt vrachtwagenvloot met vier Mercedes-Benz Actros

AJK uit Bochelt heeft recent haar vrachtwagenvloot met vier nieuwe Mercedes-Benz Actrossen uitgerust. Met deze vernieuwing bevestigt AJK-Tankbouw haar vertrouwen in Mercedes-Benz en in de Groep Jam, Erkend Concessiehouder van Mercedes-Benz.

De aankoop van vier Mercedes-Benz Actros van de derde generatie kadert in de vernieuwing van de bestaande vloot waarbij AJK oog heeft voor het comfort en de veiligheid van zowel chauffeur als andere weggebruikers.

De vier Actrossen werden uitgerust met een luchtvering op de cabine en op de voor- en de achteras, met een megaspace cabine, met een navigatiesysteem en met de Mercedes POWERSHIFT 2. Deze automatische versnellingsbak heeft een gunstige invloed op het verbruik en op de onderhouds- en reparatiekosten en draagt dankzij het gebruiksgemak bij tot het comfort van de chauffeur, die daardoor veiliger op weg kan.

AJK en Mercedes-Benz kunnen terugblikken op een jarenlange samenwerking, die teruggaat tot eind jaren ’70, toen de eerste Mercedes-Benz vrachtwagen – een 1217 S/36 – in het wagenpark werd opgenomen.

Sinds al die jaren kan AJK bogen op een vlotte samenwerking met en op een uitstekende service van de Groep JAM, die AJK bedient vanuit de vestigingen in Hasselt en in Bree. Dit professionalisme gecombineerd met de kwaliteit van de producten van het merk met de ster, maakt dat AJK trouw blijft aan haar wagenpartner en nagenoeg uitsluitend voor een merk in haar vloot kiest.


AJK

De Limburgse onderneming AJK is fabrikant van containers, persen,

zelfpersers, containeraanhangwagens, oplegger-kippers . De divisie AJK

Hydrolift neemt de aanmaak van containerhaaksystemen en portaalarmsystemen

voor haar rekening daar waar AJK Tankbouw instaat voor de fabricage van

opslagtanks en drukvaten.

Meer info: www.ajk.eu