20
juli
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Aandacht truckchauffeurs: ‘Fleetboard Driver’ voorziet u van de beste informatie

Truckchauffeurs wiens voertuig uitgerust is met de ingebouwde voertuigcomputer van Fleetboard, kunnen nu gebruik maken van een nieuwe functie die hun dagelijks werk een heel stuk gemakkelijker zal maken: vanaf 9 juli 2018 kan de volledig nieuw ontwikkelde en gratis app ‘Fleetboard Driver’ vanuit de Apple App Store en Google Play Store gedownload worden. ‘Fleetboard Driver’ informeert de truckchauffeur in real time over alle relevante gegevens met betrekking tot zijn truck. Bovendien krijgt hij een direct overzicht van zijn persoonlijke gegevens die geregistreerd worden door Fleetboard Einsatzanalyse (gebruiksanalyse) en Fleetboard Zeitwirtschaft (tijdsgebruik). Daardoor blijft hij steeds op de hoogte van zijn actuele rij- en rusttijden, met inbegrip van zijn wekelijkse rijtijd en de rijtijd die hem nog tot de volgende pauze rest. Daarnaast krijgt de bestuurder – als een extra – ook nog de scores voor de rijstijl van zijn laatste zeven ritten, de overeenstemmende detailscores en handige tips om zijn score en rijstijl verder te verbeteren.

Niet onbelangrijk: de nieuwe app is beschikbaar in 25 talen en is beschikbaar in alle landen van de EU, Zwitserland, Noorwegen en Rusland.

Downloaden kan vanaf maandag 9 juli 2018, vanuit de Apple App Store (https://fleetboard.de/ext/driver-ios) of vanuit de Google Play Store (https://fleetboard.de/ext/driver-android).