26
maart
2014
|
01:00
Europe/Amsterdam

50 nieuwe Mercedes-Benz Actros 1945 voor Viana Fernandes

Het Portugese Viana amp; Fernandes bestelde onlangs 50 nieuwe Mercedes-Benz Actros. Het bedrijf koos voor de Actros 1945, die voor de gelegenheid in een nieuw, fris en modern design werden gestoken.

De 50 nieuwe Euro 6-trucks vervangen Mercedes-Benz Actros Euro 3-modellen en zijn deels ook een uitbreidingsinvestering, waardoor het totale wagenpark nu uitkomt op 85 voertuigen. Op donderdag 5 december 2013 werd een eerste schijf van 25 voertuigen uitgeleverd, terwijl de resterende exemplaren in de loop van de maand in gebruik zullen worden genomen. Mercedes-Benz is trouwens al sinds 1997 voertuigleverancier bij Viana amp; Fernandes en leverde in de afgelopen 16 jaar al een honderdtal voertuigen aan de Portugese vervoerder.

Viana amp; Fernandes heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als een vervoerder, die werkt voor vaste opdrachtgevers in de Benelux, waarvoor het langeafstandsvervoer verricht. Een strategie die het bedrijf geen windeieren legde, aangezien de onderneming na enkele moeilijke jaren opnieuw goede resultaten weet voor te leggen.

Viana amp; Fernandes kocht zijn voertuigen trouwens net omwille van zijn activiteiten in de Benelux bij Garage VDH uit Herentals. "Op die manier zijn wij zeker van de gedegen service door het Mercedes-Benz-netwerk daar waar onze voertuigen vaak actief zijn", zegt Manuel Silva, bedrijfsleider van Viana amp; Fernandes.

Onderschrift: Vlnr.: Geert Van Dijck (Garage VDH), Manuel Silva (Viana amp; Fernandes), Peter Brock (Mercedes-Benz België) en Roger Walraevens (Mercedes-Benz België).